Despre noi

Insight Media coordoneaza si sustine activitatea unora dintre cele mai autoritare site-uri de stiri din Romania. Trustul surprinde in experienta notabila pe care si-a format-o profesionalismul si eticheta premium a jurnalismului autohton. Breaking news-urile si actualitatile de zi cu zi va sunt aduse in atentie de publicatii autoritare lansate si coordonate sub egida Insight Media.

Conducerea Insight Media este formata din jurnalisti cu experienta in radio, presa scrisa si televiziune, care impartasesc  o viziune extrem de actuala asupra informarii publice. Monitorizam presa romaneasca si pe cea internationala pentru a va tine la curent cu titlurile care conteaza. Insight Media are ca obiectiv pastrarea transparentei in procesul de comunicare, atat oficiala, cat si informala.

Misiunea Insight Media

Informare

Monitorizarea continua a presei nationale si internationale pentru a fi mereu la curent cu schimbarile dintr-o paleta variata de domenii de interes.

Socializare

Realizarea unei retele solide de corepondenti din tara si nu numai, pentru a crea ulterior reale oportunitati de dezvoltare pe termen mediu si lung.

Dezvoltare

Prezenta activa la conferintele si evenimentele importante care abordeaza teme de interes pentru industrie, pastrand astfel informarea in timp real.

Credibilitate

Respectarea cu stoicism a principiului transparentei in continutul materialelor livrate, independent de natura si de particularitatile publicatiilor.

Documentare

Verificarea si modificarea conform principiilor stipulate in etica jurnalistica a tuturor materialelor primite de la terti inainte de a vi le oferi.

Reprezentare

Dezvoltarea prezentei in online a clientilor din portofoliul nostru folosind tool-uri adaptate cerintelor pietei si respectand cele mai noi tendinte.

Vrei sa te ajutam sa-ti cresti afacerea?

Contacteaza-ne si hai sa stabilim o intalnire pentru a dezbate proiectul tau!